sâmbătă, 29 mai 2010

teme noi de blog

-trasa la "em" (poate "m" ? - habar n-am , si nici ei ) - adica a nivela ceva .
-ce a furat ghita de la prietenu lui - casetofonu jivisi care era nou , patura si oala de fasole .
-frasu a picat de 2 ori la parnaie . nevinovat.
-cacatu de iepure e ingrasamant.
-iepurii face bine la gazon .
-gardu viu a intrat la hibernare (e iunie !!!) , deci nu poate fi scos si replantat .
-berea e scumpa da face banii .
-apa curge in jos cat curge dar la un moment dat o ia pe stalp in sus si intra in casa unde se face igrasie .
-daca lasi sa curga apa multa in curte se face soparle si broaste - de unde , ma ? - nu stiu , iese din apa .
-la ciresi nu le merge bine anu asta . nu stiu de ce mortiimasii nu se prinde .


culese in cateva ore de discutii intre baietii care mi-au sapat gradina azi .

vineri, 28 mai 2010

marți, 25 mai 2010

axioma

femeia alpinist .
femeia macaragiu (asta chiar am trait-o - aveam in generala pe unu , care se pisa pe el - fizic - de la efort respectiv implicare - cand canta imnu dimineata , care spunea mandru ca ma-sa e macaragiu - (da-te-n pula mea !!!!! )) . m-am intalnit cu el (culmea!) intr-o benzinarie in ungaria , in 3 minute mi-a povestit tot - vinde curve , carne , copii (?) in vest . realizat . pentru cei interesati dau nume . daca-l prindeti vreau io lantul cu cruce de la gat . ma scot .
femeia zugrav .
pana si femeia sofer de tir .
femeia halterofil / fotbalist / mecanic auto .
deci , se vrea -
femeie = barbat .

hai sa vedem :

barbat make up artist . barbat hair stylist . designer vestimentar. balerin . astia cica sunt poponari . asa zice poporul . deci : (pe un segment) - barbat = poponar

matematic tratand problema avem urmatoarele date :

femeie = barbat (asta e clar , s-a discutat mult )
barbat =poponar (pe grupa tratata mai sus )

rezulta :
exista , matematic , sanse ca :

femeie = poponar

sa vedem pe unde scoate camasa nevasta-mea . hehehe !!

asta mi-a venit recent , acu vreo 2 saptamani . Crin , prietenul meu din focsani citea "sofisme matematice" - adica - pornesti de la un enunt logic si prin demonstratie ajungi la o mizerie . ce-mi place !!

un pic a lipsit sa dau peste cap lumea .

a fost o noapte magnifica . eram la munte , afara , io cu cumnata-miu . noi intotdeauna discutam chestiuni grele . nu pentru orice papagal . adanci . de profunzime . dar , in uichendu trecut a fost altfel . eram atat de concentrati pe subiecte incat (nici macar noi n-avem o explicatie stiintifica ) puterea noastra de patrundere in esenta lucrurilor s-a desavarsit . am sarit din revelatie in revelatie - lucruri care tin omenirea in loc au devenit banale - adica cum pula mea nu ne-am gandit , ba , nicioadata la asta ?!? - teze / mituri / fizica / astronomie / matematica / particule sub atomice - tot , totul a devenit foarte clar . big bang . tot . am stabilit chiar sa ne trezim a doua zi si sa punem totu intr-o carte (ce-nseamna sa n-ai , in pula mea , un cacat de pix cand iti trebe ..)

io i-am atras atentia toata seara idiotului ca nu suntem singuri in curte . le simteam prezenta . el , naiv , o tinea sus si tare ca-i potaia chioara a lu nea grigore care se pisa si se loveste de gard . un ignorant ... dar n-a fost asa - erau acolo - probabil toti - servicii secrete , masoni , sie , anaf - toti . ascultau si invatau . ne-au lasat sa terminam si-au actionat - ne-au sters memoria !!! a doua zi nu mai stiam nimic !

cred ca ne-au iradiat . altfel nu se explica durerea cumplita de cap pe care o aveam dimineata. si o senzatie de greata . am citit pe internet ca cica astea ar fi simptomele clare de expunere prelungita la radiatii . au scule ...

din toata povestea asta am ramas cu o singura satisfactie - oare ce fel de frustrare or fi simtit , ascultandu-ne , sa vada ca io cu asta (si nu se poate spune despre cumanta-miu ca-i vreun destept ), doar noi cu creierele noastre goale , curate , cu o lada de bere neagra si un chil de uischi (nu tu microscop , nu tu computer , nu tu acelerator de particule din elvetia - nimic ! ) ne-am pisat pe toate laboratoarele lor , pe toti cercetatorii , pe miliarde investite si sute de ani de studiu ?