vineri, 22 iulie 2011

soni a zis o chestie foarte interesanta , pe care n-am retinut-o

n-am mai prestat p-aici de ceva vreme . am avut treaba . printre altele si o lunga sesiune de comunicari cu participare internationala , la vama veche .

au fost prezenti cercetatori si specialisti din mai multe tari , care anuntati , care aciuiti pe parcursul lucrarilor , in zona corturilor noastre . pe ordinea de zi , in programul prestigiosului simpozion (multianual) au fost propuse diverse teme de interes global , toate cu iz antropologic / mai degraba anatomic . s-au realizat diverse clasificari si comparatii , analize detaliate pe subiecti voluntari sau nu , lucizi sau anesteziati .
atmosfera a fost relaxata , de genu team building , doar ca noi n-am tras cu arcul , nu prea ne-am tinut de mana si nici nu ne-am luat , libidinos , de colegele de la serviciu , nu de alta dar n-aveam de cine ne lua pentru ca cei mai multi dintre noi n-au colege , neavand serviciu .
n-a fost tocmai rau , in comparatie cu alti ani , cand la finalul evenimentului multi dintre participanti nu-si aduceau aminte adresa si numele sotiei / prietenei .


s-a remarcat prin adancimea discursului andrei , care a propus spre dezbatere o minunata si ampla tema :
"soni a zis o chestie foarte interesanta , pe care n-am retinut-o " ei bine , despre chestia aia ,spusa de soni doar lui ,am discutat mult , cea mai mare parte din timp . restul timpului ne-am odihnit .

anul asta am reusit sa tragem , totusi , niste concluzii care se vor materializa cel mai curand intr-un volum de teze sau cel putin intr-un ghid turistic pentru inocentul calator in vama veche . munca noastra nu va fi in zadar :

1. chiar daca ai plecat la mare pentru weekend , mai ia-ti o pereche de chiloti in plus pentru ca nu stii niciodata ce chestiuni importante te pot retine pe nisip 2 saptamani , spre disperarea familiei si cunoscutilor .

2. marea nu ne face bine , clar . e nociva pentru organismul uman . altfel nu se explica oboseala grava de la sfarsit .

3. alea trei tipe de la cortul albastru sunt , cu siguranta , tampite sau sociopate atata vreme cat nu ne-au observat . probabil sunt barbati , altfel nu se explica .

4. femeile nu se iau de noi pentru ca n-au curaj , evident . le e teama de esec , fiind noi prea reusiti , aproape perfecti . anu viitor abordam alta tactica . asta nu-i buna , nu-i buna deloc .

5. nudismul a fost inventat strict , exclusiv pentru femei , care ar trebui obligate prin lege sa-l practice , inclusiv la birou . barbatii nudisti sunt niste exhibitionisti ordinari care nu stiu ce dracu vor sa demonstreze ?!
noi nu ne dezbracam nu pentru ca n-am fi destul de dotati , nu .
alex e un nesimtit indiferent de cat de rece e apa .

6. nu fii sociabil in zona de corturi . arata-te ursuz permanent . altfel risti ca in fiecare dimineata , cand iti bei cafeaua privind spre valuri ( sau , in fine , spre altceva , nu conteaza ) sa vina ,fericit sa te vada , alex . de fapt alex vine mai tarziu . mai intai se apropie amenintator o parte din el , dupa care apare zambetul lui larg si sincer , ardelenesc .
niciodata , dar nicioadata , nu vorbi cu un nudist (barbat) stand pe scaunul tau pescaresc iar el in picioare in fata ta . niciodata . o poza facuta dintr-un unghi calculat te poate nenoroci vesnic .

7. mai erau dar am uitat .

update :

8. nu adormi niciodata nud , cu fata in sus , pe plaja , daca n-ai un control desavarsit asupra viselor tale erotice (cunoastem noi un personaj) . nu-i chiar cea mai buna metoda de a te face cunoscut .