joi, 18 martie 2010

CRIZA ECONOMICA

Cristi a gasit punctul de declansare a crizei economice mondiale . Stie exact de unde a pornit totul . Vinovati sunt Cimitir si Pele . Astia doi lucrau ca incarcatori - descarcatori la depozitul nostru din Glina . Cu acte-n regula . Drept pentru care , Cimitir (nu mai stiu cum il chema pe om - porecla i se tragea de la faptul ca lucrase cativa ani in ....(?)..... - ei bine - cimitir , ca gropar )a solicitat la un moment dat o adeverinta de salariu . Pentru credit (doar cu buletinul). La ce-ti trebuie , ba ? - Vreau sa-mi iau plasma in rate, sefu !
De prisos sa va spun ca Cimitir si Pele locuiau intr-o camera , impreuna cu sotiile lor si copilul uneia dintre ele , undeva "la capatu lu paispe". Aveau veceu in curte .
In fine , la un moment dat , Cristi primeste un telefon , o tanara cere confirmarea datelor de pe adeverinta si la final intreaba daca ar trebui , oare , sa-i dea Dlui Cimitir credit ? Cristi zice nu , ferm , aia inchide etc.
Cert este ca Dlui Cimitir i s-a acordat maximum de credit posibil . Dupa ce si-a luat plasma , aspirator si alte chestiuni , pentru ca inca au ramas bani, si-a luat ( ce credeti ?) computer !! (Cimitir se oprea brusc din numarat la 20)
De aici a plecat totul - explica teoria lui Cristi - Cimitir a fugit de la munca (se pare ca s-a intors la cimitir unde se face bani , mai ciugulesti la o pomana ..) , firma creditoare se duce la firma asiguratoare ptr despagubirea creditului neperformant al Dlui Cimitir , aia se duc la reasiguratori sa-si ia banii etc etc , iar foarte curand LEHMAN BROTHERS se prabusesc sufocati . Simplu .
q.e.d
Apropos - aud ca cei doi au decis sa vanda camera in care stateau . Cu 14000 euro . Pele si-a luat scuter . Avand scuter i-a crescut cota la domnisoarele din cartier . Nevasta l-a parasit . Frustrat , si-a tatuat pe spate : " URASC FEMEILE PERVETE "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu