joi, 18 martie 2010

Sa traiesti , baeti !

Dupa parerea mea SUPERMAN a exagerat . Nu se face ... Ce-avea , frate , cu MADMAX ?! Ca pana si BABUINU , care toti baetii stie ca BABUINU e periculos ,are autorizatie de smecher , nu e de joaca cu el , a zis ca de fapt GYGY cu baiatu ala de la Bacau , nu mai stiu cum il cheama - ala slabutu - de n-are toate degetele la dreapta - aia cica facuse combinatia .
In fine.. Treaba s-a calmat si lucrurile au revenit , in scurt timp , la normal in parcarea de TIR-uri de la Centura. CRAPU cu PITICU s-au bagat la somn , in cabina ,TYTY si-a gasit de vorba cu domnisoara Vanesa , aia din Popesti , pe care in scurt timp o impingea galant de cur s-o urce in masina , ANIMALU cu ELODIA FORCE 1 au pus-o de-o tabla pe rezerva lu PETRYCA .
Noroc ca baetii se stie mai de demult , trage tot timpu acilisea la parcare la pauza obligatorie - futu-i in gura sa-i fut - sta caralii si-ti numara orele la tahograf . E bine aici , e mici buni , are bere , e fetite , e aia , Anisoara , aia de are tatele cat capu lu matale , sa-mi bag pula , sefu , face aia o muie de-ti usuca sira spinarii !!Tot aicea se face si combinatiile cu motorina si mai umblam la kilometri , ca trage patronu de noi ca de elastic , da-l in mortii ma-sii de sarac ! Iar la pravalie vine niste baetasi care face placute cu nume , poate sa-ti scrie ce vrei pa ea , s-o pui in parbriz , o suta de mii alea cu negru , doua sute de mii daca vrei color - e smecherie alea . Toti baetii are , ca sa ne mai cunoastem si noi unu cu altu , stim cum ne cheama . Ie-te ca vine si VANATORU !! Ce faci , baaa , saracieee ?!
Bine macar ca i-a venit lu SUPERMAN calmitatea la loc , ca iesea nasolie. Hai c-am taiat-o , sefu , car niste tevi la Oradea .

Un comentariu: