joi, 29 iulie 2010

si broastele au drept la viata

decis sa reuseasca in viata , giani si-a luat nevasta si cei 4 copii , cele 2 maiouri ciclame si papucii versace luati din targul de florii din capu satului si s-a mutat la bucuresti . nu-i problema , are el o matusa bogata , pensionara - a fost femeie de serviciu la guvern iar barba-su maistru la imeghebe . oameni mari , realizati. s-au instalat confortabil in garsoniera cu vedere la piata ferentari a rudelor bogate .noroc ca s-a prapadit unchiu batran - ca a ramas libera canapeaua din hol .

ptr giani n-a fost problema sa-si gaseasca de munca . l-a ajutat varu nelutu , baiat descurcaret , l-a bagat badigard 24 cu 48 la un depozit . banii vine , 6 milioane pe luna si bonuri de masa pe care astia de la caufland , futu-i in gura sa-i fut , nu le primeste pe bautura sau tigari . maricica sta cu copiii . e fericiti . n-a fost greu deloc . ba chiar au reusit sa mai sune niste baieti din sat sa vina toti la capitala ca se face , frate , treaba .

inainte de a pleca , giani a taiat toate gainile . pogonu de pamant pe care punea rosii si castraveti s-a umplut de buruieni . sesizand oportunitatea , marin , vecinu , si-a mai luat o vaca si i-a dat drumu sa pasca pe terenu ramas liber a lu giani . vaca s-a ingrasat si se bese celebru . metan pur . deasupra satului cocorestii de deal stratul de ozon s-a dus la vale . alarmate de pozele facute din satelit , tarile membre G9 s-au intrunit de urgenta la bruxeles . treaba nu suporta amanare , trebuie facut ceva - inchidem fabrica mercedes de la berlin . 10000 de oameni raman pe drumuri , greve , blocaje , credite neperformante , sinucideri . case ipotecate pierdute , vieti ratate .

giani vede toate astea la stiri , la otv . are seminte si vin la kil , copiii e plecati toti sa faca baie pe dambovita (la unirii e loc bun , nu-i adanca si poti sa si pescuiesti , mai trage cateaodata ciortanel cat palma , la rama neagra) .
e bine , frate .. in 2-3 ani strangem vreo 500 de euro si ne caram direct la italia . e acolo fane , baiat din sat , smecher , abia ce si-a luat passat aproape nou , din '92 .
s-a cacat pe ei de ciuda tot satu cand a venit asta in concediu asta vara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu