luni, 26 iulie 2010

sunt un fel de elena udrea cu par pe piept

sasha este de vreo luna CAPITAN . de vapor .asta dupa ce a fost , pe rand , pirat , gunoier si pilot. vaporul e o construtie definitiva in mijlocul sufrageriei , cu steaguri (4) de pirat , timona si barca gonflabila de salvare . ba chiar a trebuit sa-i cumpar sapca de capitan de la tiganoii care vand brichetele alea gigant la orice intersectie . sapca pe care n-a mai dat-o jos din cap decat (cateodata) cand face baie .
azi dimineata , in masina , in drum spre gradinita, m-a intrebat - tata , cine e rege la tara asta ? - unu , basescu. - aha..si a mulit ? - n-a murit , tata , de ce ? - piteca (n.a. - pentru ca) vreau io sa fiu rege . de unde am avut clar revelatia ca fii-miu urmeaza traseul carierei lu basescu - capitan / presedinte (rege).

asa ca , stiti unde ma gasiti , am io un numar de cont (gol, curat) - investiti in viitorul vostru - functie de suma , voi avea grija sa va dau de-o asfaltare , de-o privatizare cand sasha va fi rege-sef a lu toata tara asta , adica sefu la toti copaceii , la toate pasarelele si toate masinile de pe drum . si sefu la toate bomboanele de ciocolata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu