joi, 23 septembrie 2010

plec

ok.
stiu ca nu mi se potriveste postura de analist politic serios . chiar stiu . insa am o revolta si o scarba adunate in mine incat imi vine sa vomit .
prost fiind , ca sa-mi stric seara , m-am uitat , cap - coada , la interviul cu basescu( cu b mic )de la marea emisiune nasul , a marelui muist( lipsit pana si de talentul de a o suge , pe care orice curva de centura il capata cu ceva antrenament)-moraru .
ala cu ochelari mici , de intelectual , cu tabla si carioca neagra cu care face analize la tot ce misca - de la pretul gazului in contorul blocului din militari pana la puternicia sexual/politica a lu ponta , de la viata rromului in centrul parisului pana la culoarea soarelui la asfintit . stie chiar si ce-i dincolo de atom . tot stie .

ei bine , acel moraru i-a ridicat la fileu unui golan ordinar , nu dau nume , 1000 de mingii . iar ala le-a plasat , pline de cacat si muci , in toata viata romanilor .
a flegmat marinareste , verde , pe viata mamei mele , in viitorul copiilor mei . dupa care , cu privire de bisnitar din berceni - fix in ochi , respectiv in camera , cu tupeu - jura pe viata familiei lui ca s-a nascut ieri ,ca inca nu s-a cacat - deci nu-i murdar si ca toti ordinarii din jurul lui fura si ucid iar el , el cu scutecul si suzeta lui , ajutat doar de un ursulet de plus , se lupta cu raul universal . taietura aia mica din obrazul stang nu-i de la cutit , nici de la brici - nuuuuu - e de la forcepsul care l-a smuls din pizda ma-sii , impotriva vointei lui , doar ca sa vina sa salveze poporul asta neputincios .

abia spre final m-am linistit - intrebat oare cine poate sa-l inlocuiasca dupa ce va renunta sa ne fie dumnezeu a zis ca stie el niste primari care s-au evidentiat in ultima vreme . cu potential . ne-am salvat .

intre timp , in fata guvernului , protestatarii romani adunati din toata tara fac un dansu pinguinului , convinsi ca premierul boc va demisiona instant de teama ca vibratiile cauzate de sariturile de la refren vor fisura iremediabil structura cladirii guvernului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu