miercuri, 10 noiembrie 2010

stimata redactie , azi am claxonat o femeie - poate ramane gravida ?

opresc civilizat la trecerea de pietoni . mii de masini - foarte aglomerat .
absolut , dar absolut intamplator , fiind pe dorobanti , pe zebra trece o domnisoara pentru care chiar merita oprita circulatia .

pilotul scuterului "curier rapid" din stanga mea o claxoneaza - tit-tit lesinat , de motoreta chinezesca (alaturi de miscari lascive din cap si sunete nefiresti scapate de sub casca)

la urmatorul stop , dupa manevre soferistice de care nu ma credeam in stare - ajung din nou langa el :

- bai , cacaciosule , la ce te-ai gandit tu mai devreme ?!
- ?! - privire tampa .
- ai vrut s-o agati p-aia - e dreptul tau de fiinta vie, normal - dar te-ai gandit vreun pic ca poate iti iese treaba ?! daca zicea fata - hai ! ? ce faceai ?! dadeai jos cutia de scrisori si o puneai in spatele tau ? ii dadeai , galant , casca ta plina de muci ? o duceai la ma-ta in garsoniera , in rahova ?!

nu mi-a raspuns , convins fiind , probabil , ca n-am habar de treaba asta cu claxonatul femeilor . ca sunt , evident , un bou .

adevarul este ca nu inteleg . de ce femeia singura pe strada e claxonata ? nu orice fel de claxon - e un tit-tit scurt (niciodata tit - tiiiiiit !! sau tit-tit-tit!) , pe diverse tonalitati (de la scuter la tir ) . ce semnificatie o avea?

este , poate , un mijloc de agatat - dar nu vad cum functioneaza - bun , o claxonezi . ok , bravo! si pleci mai departe ?! ca n-am vazut pe vreunu sa claxoneze si sa opreasca ptr eventual raspuns . adica ea ce-ar trebui sa faca (dupa ce-si revine din orgasmul instant ca ai bagat-o in seama) - sa ia un taxi din mers si sa te urmareasca prin oras ?

este , poate , un soi de apreciere critica - adica - tit-tit = bravo , papusicaaa , arati bine azi !! hai ca se poate ! deci - tit-tit!!

sau , cel mai probabil , tit-tit-ul este orgasmul marlanului de trafic.
care marlan pleaca de acasa cu gandul de a poseda in felul asta cat mai multe tinere zilnic . si care cu siguranta , dupa ce o abordeaza cu claxonu,ca un donjuan adevarat , pe eleva din statia de tramvai - trece pe carnetelul lui din torpedo , cu pixu , ca a mai avut-o pe una . trage o liniuta acolo , ca n-are timp de detalii -e multi chilometri de facut si multe pasarici singure si la fel de disponibile in oras . el nu priveste in urma .

ce zi , frate - 12 pana acum !!

Un comentariu:

  1. deci e 2 posibilitaturi...
    1. ca ea sa se intoarca si sa faca precum road runner (bip-bip) inapoi
    sau 2. sa aibe un counter pe claxon ... 1 claxon pentru (merge) doua claxoane pentru (dau o laba la prima oprire)...
    ce dracu ma astia nu stiu ca clacxonul e pentru babe... sa le aduci aminte ca daca nu se grabesc pe trecere le asteapta (tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii).... fara "t"... ca la t deja dau dovada de viata :D

    RăspundețiȘtergere