miercuri, 19 ianuarie 2011

curu face istorie . din nou .


in sfarsit , tensiunea s-a spulberat . o lume intreaga poate rasufla usurata . ziarele care conteaza , click si cancan , titrau azi ca MISS FUND (adica cur) 2010 a fost aleasa - domnisoara victoria alvarez . s-a scris istorie , din nou . o noua tanara isi schimba viata . nu-i de colo sa fii MISS CUR 2010 . ai ce povesti copiilor , iti vei putea onora intreaga familie - tata , mama , am reusit - sunt MISS CUR !!!

nu pot sa nu-mi inchipui festivitatea de premiere / de investire , daca vreti - proaspat desemnata MISS CUR iese in fata publicului in delir .
conform traditiei , o fosta glorie cur , acum usor mai obosita , trebuie sa-i aseze coronita . presupun ca nu i-a pus-o pe cap , ca asta-i din alt film , cel mai probabil i-a prins-o cu niste ace cu gamalie ..pe cur , normal . sau i-a bagat-o in cur .
emotionata , inconjurata de finaliste , alte cururi mai putin norocoase , MISS CUR tine spiciul oficial (cu spatele la public , sa se vada coronita cu svarowski) . multumeste parintilor , prietenilor , coafezei si nu in ultimul rand destinului - ca i-au batatorit calea spre a fi un CUR perfect . si , cu lacrimi in ochi , promite ca-si va pune pretiosul cur la bataie in folosul umanitatii , ca dealtfel orice castigtoare de concurs de miss , nu ?

ce pot sa spun .. eu sunt mandru ca sunt contemporan acestor evenimente ! e un indemn , o cauza - oricare dintre noi poate fi un cur mai bun !
dar mi-e mila tare de celelalte domnisoare , alea care au pierdut concursul . probabil ca multe nu vor mai avea puterea s-o ia de la capat . e greu sa traiesti cu frustrarea ca ai fi putut fi MISS CUR dar n-a fost sa fie . ca ai fost al doilea sau al treilea cur de pe planeta .. e greu . totusi , pana la urma , nu-i totul pierdut - poate vor avea mai multe sanse la anu . poti deveni un cur mai bun cu munca si implicare .

uneia dintre pierzatoare logodnicul sensibil ii va spune ca , oricare a fost rezultatul , ea ramane curul sufletului lui . MISS CURU inimii lui . e tot ce conteaza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu