marți, 22 martie 2011

nici la televizor nu ma mai uit .


intr-un birou doar de barbati porcizati (deseori) cu apucaturi misogine (rareori) - e grav sa vezi recent aparuta reaclama la nustiuce tampoane . care incepe cumva cu intrebarea : te-ai saturat sa pui vata pe tamponul tau ? . ba da-o dracu ?!
chestiunea ne-a lasat muti , pret de mai multe minute . daca urmareai expresia fiecaruia puteai sa vizualizezi lupta care se dadea in el - el cu imaginile si cu viata lui - vata+ tampon + ?! ....
discutiile ,intrerupte brutal de reclama, au reinceput dupa un unanim neee... mut , eventual insotit de gestul reflex de a scutura capul in semn de nu - ca sa gonesti orice imagine nasoala ce te-ar putea bantui vesnic si care te-ar putea determina sa-ti (brusc si ireversibil) schimbi orientarea sexuala . neee..

astfel , mai sus amintitul spot trece direct pe pozitia 1 , greu de invins , intr-un top al celor mai scarboase reclame . adica echipa creativa de la celebrul mucosolvan isi plange dezastrul in batiste de muci lichizi . cum ,frate ,mucosolvan ?! adica solvent de muci . sunt , oare , singurul care n-as cumpara , in viata mea , acest minunat produs , pentru ca m-as inverzi la fata la tejgheaua farmaciei ?

pe un binemeritat loc 3 s-ar plasa o reclama cunoscuta , la ceva mancare de caini . povestea e simpla si pe intelesul oricui . personajele - un copil angelic si cainele familiei se harjonesc pe gazon . copilul trage concluzia , la final , privind cacareaza scurt filmata a cainelui-hranit-sanatos , ca digestia acestuia e ok .
esenta reclamei- cadru scurt pe cacat , la final .
bravo ! nici caine nu-mi mai iau , ever .

la locul 4 nu pot decide . baraj . adica nu-mi dau seama daca sa raman fidel neuitatului "tu cat timp petreci la buda ?" (fara comentarii ,ca nu e cazul, zic eu) sau sa devin pasionat de expresiva promovare a unui iaurt cu proprietati laxative , unde celebra actrita emilia popescu se freaca satisfacuta pe burta , fericita ca in sfarsit s-a cacat ? nu stiu , aici inca ma gandesc .

nu pot sa inchei inainte de a aminti de o reclama care a invadat ,de curand , toate postuile tv . la o branza (apetito). aia cu politistul care-si formeaza bolul alimentar si refuza sa-l inghita si care o interpeleaza ,molfaind , pe domnisara sofer care , ce crezi (?!), normal , si ea plecat de acasa cu branza gura , in urma cu 8 ore si refuza cu indaratnicie sa inghita - ca tare buna e ."domnisoara, eu v-am vorbit frumos".
ei bine , nici branza nu mai mananc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu