miercuri, 7 iulie 2010

aroganta cu aroganta se scoate

tocmai ce mi s-a povestit urmatoarea scena:

turistii umili , inghesuiti la o ciorba de burta la o carciuma din moeciu (asta e pe la bran / romania - nicidecum pe coasta de azur ) raman cu lingurile suspendate - un amestec de mirare si invidie face aerul de nerespirat - pe drumul forestier rupt de ultimele ploi se taraste greu , cu urlete de motor chinuit , un ferrari rosu . care el ferrari ajunge , intr-un final , in fata carciumii pline . cu miscari controlate , vorbind la un mobil (fara semnal) cu ,cel mai probabil , bursa de valori din londra , coboara ghertzoiul si se sprijina , ptr poza , pe botul masinii . mai greu , dar sigur , masina o vomita si pe blonda . amandoi se asigura ca sunt vazuti . el mai da o tura masinii - sut dezinteresat in roata fata dreapta . bip-bip - alarma . gata.

brusc , un zgomot infernal intrerupe scena . ochii audientei se muta spre cer . lingurile raman tot in aer - la 50 de metri , pe o poienita , coboara un elicopter . din el - un nene si doua tinere manechine , intra direct in carciuma .

si uite asa demonstram ca valoarea lu obiectele e relativa . functie de timp / dar mai ales loc . in moeciu (romania) - ferrari = caca .

(ospatarii zicea , in soapta , ca baiatu cu elicopteru e sefu la toti banii in brasov . probabil pentru ca are bani dar si valuta )

4 comentarii:

  1. gata incep sa nu ma mai suport... sunt prea sarac pentru tara asta... n anu joc eu la loto?... daca nu ma duc la predeal cu metrou... treaba ta... mai starneste tu invidia in mine mult :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) esti mic copil, eu o sa merg cu submarinul :D

    RăspundețiȘtergere
  3. io m-am gandit la alta aroganta - sa-mi iau 2 rolsroisuri - unu decapotabil , altu nu (ca sa nu stau in stres - e soare maine pe beller sau ploua ?!)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu unu as pune la cale o arogantza aroganta... de muritor de foame si de platitor de taxe... inca.
    nu imi platesc impozitele... si la ultimul recensamant... am vreo 2000 lei amenzi... sa ma execute silit... sa imi ia tastele de la telefon si semnalu... si eu zic sa se forteze rau... sa imi ia si sireturile ... ca port slapi. in ritmul alsta... in 2 ani imi iau un si eu un bentley... cu tot cu irinel... ca am auzit ca l-a ratacit monica prin torpedou :))

    RăspundețiȘtergere