joi, 8 iulie 2010

fa , papusee , vezi ca ti se vede chilotii !! muhahaha !!

in jurul oricarui sant care se sapa pe strazile din buCUResti roiesc , in medie , 20 de muncitori . in principiu , 2 sapa . restu scuipa seminte si beau bere noroc , flecmeaza si rad ca boii. sex simbolul grupului lanseaza invitatii pornografice dnelor si dsoarelor . eram revoltat pana azi cand m-am edificat ce se intampla de fapt- oamenii aia nu sunt niste puturosi nenorociti si ineficienti . nu !

creierele din spatele celor 3 mari companii ,respectiv apa / gaze / electricitate constata - de obicei simultan - defectiunile aferente la coltu strazii x , sub asfalt , cu eroare de max 300 m . in consecinta trimit simultan echipele de interventie rapida cu instructiuni clare - ba , sapati o groapa / sant cat mai mare , gasiti buba , strangeti surubu , puneti pamantu la loc . asa ca cele 3 echipe (gaze , electrica , apa ) se prezinta la locu faptei , fac cunostinta , unii baieti se mai stie de la alte lucrari comune . si incepe treaba . de obicei se apuca de treaba echipa de la gaze . e , de departe , cei mai prosti . plus ca e si pericol de explozie . echipele de la apa si de la electrica se intinde confortabil la soare , ca baetii .

i-am intrebat azi - ba , voi de ce stati p-aici de cateva zile ?
pai asteptam sa termine treaba baetii de la gaze . mai are putin si acopera santu si ne apucam noi de sapat . terminam in 5 zile .

futu-ti mortii ma-tii , dorele .

Un comentariu:

  1. tot e bine ca au venit toti odata... ca la mine in fata locului de parcare au spart de 3 ori in 2 luni... 1 apa, 1 gaze ... si odata o surpare de pamant... pe cauza de consecinta a incapabililor de la gaze... de vreo 6 luni, momentan, e ok... spar sa nu ii mai vad prea curand... desi daca analizezi teritoriul cautenizat anterior... se vede un nou inceput de depresiune.

    RăspundețiȘtergere