luni, 23 august 2010

fericire de romania . urari de bine .

- SANATATE !! - cea mai des intalnita urare , intre betivi cronici , cu ficat balon . ciroza . care beau in sanatatea lor .

- SA FIE SANATATE , CA-I MAI BUNA DECAT TOATE ! - urare de sclav, iobag , care nefiind in stare de nimic , gaseste totusi ceva pentru care merita se fie vierme o viata intreaga . adica de ce pula mea sa fii de succes daca faci cancer ? mai bine in chiloti tetra rupti , dar sanatos !

- SA-TI TRAIASCA !! - urare de botez , sau cand vezi prima data copilu unui prieten - adica un fel de - SA NU-TI MOARA !! - traire de poporean sarac , umil , care face 17 copii din care supravietuiesc 4 , dar aia se realizeaza toti - se face oameni la oras - prelucratori prin aschiere (cu diploma ) la caracal. dupaia rezidenti la bucuresti . permanent .

- SA CREASCA MARE !! - sau daca nu , cum ?! sa creasca mic ? sau sa nu creasca ? - frustrare din nou - adica sa avem mancare (multa fleica de porc) - sa facem copii mari . sa fie puternici . sa fie faina si malai .

- CAND NE-O FI MAI RAU - ASA SA NE FIE !! - urare clasica a romanului care se trezeste la o nunta , imbracat frumos in costum de plastic luat de la obor (500.000 d-aia vechi) , cu un cotlet in fata , niste slanina cu ceapa si-un pahar de vin . e bine ! da ce bine e , frate !! si ce misto e nevasta-mea . luceste paietele .

- SA TRAITI BINE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu