luni, 3 ianuarie 2011

febra si maseaua de minte e perversi .


perfect adevarat ce spunea Jerome K Jerome in "trei intr-o barca (fara a mai socoti si cainele)" , sa te fereasca Dzeu sa consulti un tratat de medicina cand te incearca o boala . vei constata rapid ca simptomele pe care le ai corespund intregii cercetari a umanitatii in materie de afectiuni . in principiu , febra si migrenele , de exemplu , te fac fericitul castigator al unei ciume bubonice in stare teminala . sau , daca esti ceva mai norocos , holera .

neavand acces la tratate de medicina , dupa ce cateva zile m-a chinuit o durere de spate , am consultat forumurile de pe google . clar - am hernie de disc cervical . probabil aparuta in urma unui traumatism major (erau mentionate accidente de masina cu morti , prabusiri de avion sau cel putin accidente de echitatie ) . mi-am acceptat soarta , chiar l-am sunat pe prietenu ortoped de la urgente .
dar nu asta era nedumerirea mea . intrand mai adanc in discutii si explicatii pe forum , constat ca aproape toti suferinzii asemenea mie sustin ca afectiunea se face simtita cu precadere noaptea . am prins firul - genial fiind , am prins speta instantaneu - si febra copiilor mei apare noaptea , sau cel mai pervers , in weekend si sarbatori legale prelungite ( adica atunci cand doctorii sunt morti de beti , calare pe asistenta sefa , la casa de la munte ) .

pai si atunci , intreb - de unde mortii ma-sii stiu febra , durerile de spate , si abcesele dentare cand se face noapte si cand sunt inchise spitalele !? respectiv cand sa se dea in spectacol ?

ba , de unde dracu stiu ele ?

5 comentarii:

  1. si radeai de mine cu maseaua mea de minte, ntz ntz ntz

    RăspundețiȘtergere
  2. Christian Ionescu4 ianuarie 2011 la 03:35

    @ Busuiok , Problema e varsta la care ti iese maseaua.... numa tie si lu Auritza va ies maselele d minte la 30 de ani...
    @Dragos este claar o conspirateie masonica,iluminata si secreta a lu virusii contra lu omenirea!
    Sansa ca, copilu sa fie bolnav creste exponential cu indisponibilitatea sau inaccesibilitatea medicului/dentistului/vracuilui/

    RăspundețiȘtergere
  3. @ christi , busuiok : busuioc il bate pe auritza , zic eu . ca daca lu busuioc i-a iesit maseaua de minte sigur ca va sti ce ce sa faca cu ea . macar ca va folosi pretextul ptr un concediu medical . in schimb auritza se va intreba pana la ce varsta cresc dintii de lapte .

    RăspundețiȘtergere