joi, 27 ianuarie 2011

prostu fura de la prost si imparte totul cu prostu. pana la urma alt prost castiga . cel mai prost .

1.100.000 eur . furtul secolului !
stirea "bomba" a ultimei saptamani romanesti defineste natia . nu s-ar fi putut intampla in alta parte .

treaba sta cam asa :

baba floarea s-a nascut in familia unui descurcat al vremurilor iterbelice . omu a facut ceva avere si , sigur , a murit pe la canal . sau la pitesti . el fiind din ploiesti .

baba, tanara fiind , a lucrat la filatura . pana si acolo a fost greu . era prea multe fire . baga-mi-as pula , oare de ce nu s-or face covoare persane dintr-un fir ?!

in fine , baba floarea iese la pensie , dupa revolutie .
un nepot cocalar ii spune ca poate e niste averi de recuperat . se uita baba in cufaru cu tzoale de inmormantare si gaseste docomente cu care , in niste ani de procese , recupereaza niste case in ploiesti .
nepotu cocalar o suge - baba floarea e calica . zgargita rau . nepotu cocalar nu-si ia mercedes .

asa ca baba floarea se trezeste cu casele . le vinde si incaseaza niste bani . 1.100.000 eur . adica un milion o suta de mii de euro .

baba nu-i proasta (hihi). prin 2008 , simtind in cur un fior , isi da seama ca economia mondiala e de cacat , bancile cade , totu cade , ea are bani in banca si se alege prafu de tineretea si de menopauza ei . asa ca se duce la banca , semneaza cu pixul pe niste hartii , si pleaca acasa cu o valiza de bani . 1.100.000 eur . adica un milion o suta de mii de euro .

baba floarea , de frica golanilor care e hoti ordinari , nu pleaca fara valiza de acasa . nici la piata .
mai greu a fost ca la un moment dat ( probabil ) - dupa vreo 3 ani de plimbari cu valiza de bani prin ploiesti (apropos - muie la toata lumea interlopa locala - sunteti niste gainari !) - baba floarea are nevoie de-un sac de cartofi . si cum nu poate cara si sacul si valiza , decide , evident/fireste , sa lase valiza sub scara unei case parasite . s-o lase mai mult timp acolo . ca care casa era tot a lu baba .

aici intervine grigore . cu tovarasu lui . ei are 16 si optispe ani. nici ei nu stie care cum are 16 sau optispe , ca nu conteaza . baetii se plictisea . si a vazut o casa parasita in care a intrat sa execute de-un robinet sau de-o carpeta rapireadinserai uitata - sa le vinde la talcioc si sa se face de-o cinzeaca toata saptamana . sa iese ceva .
dar baetii da norocu peste ei de baeti - gaseste o valiza sub scara care e bani inauntru .
se face imparteala la sange , corect : hartiile care e cu rosu sau roz - la roz , hartiile pe albastru - la albastru .

pe ninel (nu stiu daca asa il cheama , dar nu conteaza ..) , politia l-a gasit aruncand cu 2000 de euro ( niste hartii albastre ) in lautarii chiori de beti din sat . le scotea cu marinimie din cizmele de cauciuc . ninel avea la el 180.000 eur in buzunaru de la pufoaica .

ma-sa a luat-o razna cand l-au arestat , saraca ...
pai bine ba , ninele ,nenorocitule care esti nenorocit , care stiai ca stam la lumanare ... n-ai dat un ban ?! fratiorii tai e desculti , futu-ti grijania ma-tii de nenorocitule , care te-am crescut ca pe copilu meu ?!

cam asta-i povestea .
parerea mea e ca ninel n-o sa inteleaga de ce face puscarie .
sincer , cred ca n-ar fi etic sa-i dea mai mult de 3 luni . si asta doar pentru ca a calcat intr-o casa care nu-i a lui . si va intelege asta .
pentru ca oricum n-ar intelege nimic despre bani ..

lipsesc vreo 900.000 de euro . inca . cica ar fi fugit grigoras cu ei . hihi ..
si vor mai lipsi banii aia pe parcursul a 2 generatii de politisti (uite asa ,fiul unui sef de sectie va castiga o bursa la harvard)

am o viziune - sunt ca nostradamus - in 2035 studentii de la arheologie vor gasi , intr-o fantana din prahova , scheletul unui rege mitologic .
se va sti clar ca-i sange imparatesc - are niste incaltari pe care scrie ADIBAS.

2 comentarii: