duminică, 15 august 2010

viata mea la cannes .


privind cu dispret la tantarul strivit in mana mea am realizat ca si in lumea lor exista ratati .cat de prost sa fii sa alegi un picior paros in loc sa bazai zburand belaliu inca 20 de metri mai incolo unde ai fi putut lenevi nestinghetit pe curu bronzat al vecinei care face plaja intr-un costum de baie creat , de un poponar , in ciuda oricarui barbat vazator ?!

in principiu , opinia mea , a fi tantar este poate cea mai dezirabila forma de existenta . teoria liberului arbitru de la ei s-a nascut , cred .

daca as fi tantar mi-as structura viata de circa 4 zile astfel :

ziua 1 - m-as aseza , low profile , pe palaria domnisoarei de la business class din cursa de cannes . oricat de mare ar fi tentatia nu m-as lega sub nici o forma de stewardesa . nu ma las prada instinctului imediat .

ziua 2 - ajuns la cannes - m-as lasa dus de briza , ametit , pana in portul de iahturi . inainte de a ma instala confortabil pe vaporul unui seic insotit de cele 20 de tinere ff fericite (oare de ce ?!), as lua masa in oras .
l-as intepa in mana , ca sa-mi refac fortele , pe actorul ala tanar , habar n-am cum il cheama , care bea uischi la terasa . cu gheata .

ziua 3 - sunt pe iaht . fetele danseaza , fac baie , beau sampanie . sunt usor luat , mahmur , dupa ce am adormit rupt pe capacul sticlei de moet chandon . am decis sa n-am nici un contact direct cu fetele .nu le bag in seama . in fond , aspiratiile mele sunt mult mai inalte .
spre seara il intep in cur pe un musafir de-al seicului , japonez , doar ptr a lua un pic de spirit kamikaze . maine voi avea nevoie .

ziua 4 - ma plimb 3 ore , cu mainile la spate , pe silicoanele lu angelina jolie . urc si cobor . putin sport dupa o viata asa necumpatata nu strica . respir chanel . nu-i rau . je ne regrette rien ..
mai sar vreo 20 de minute pe curu ei dupa care decid - sunt gata sa termin cu viata - in fond , am avut tot ce-am vrut - o intep in nas . cad , storcit , intr-un pantof gucci .

Un comentariu: