joi, 30 decembrie 2010

teoria lui bogdan chesaraicu despre dans



jur ca daca-l auzi pe prietenu chesaraicu sustinandu-si teoria despre dans , nu te mai ridici de pe scaun nici daca invie raposatu jackson si-ti canta live , doar tie , intr-o camera fara geamuri .
tot te gandesti ca macar divinitatea poate rade de penibilul miscarilor tale .

chesaraicu sustine ca dansul este una dintre cele mai ridicole inventii ale umanitatii . el descompune fenomenul pana la atom . adica ce-i dansul ? - o manifestare fizica extrem de dubioasa , aparent controlata , pe un ritm impus . respectiv - canta muzica iar tu , dansator , te ridici exaltat de la locul tau (unde inca pastrai un gram de decenta) si incepi sa-ti misti membrele , capul , curu , adica tot ce poti misca . le misti cu pretentia de arta si talent . eventual cu convingerea ca te faci remarcat . si sigur te faci !

faci 3 facultati , scrii carti care devasteaza omenirea , esti idol si stalp al societatii . ei bine , de ce te-ai ridica sa dansezi la revelion ?! ce-ti trebuie ?!
asa am reusit sa-mi schimb radical parerea despre modelele mele .

dansul este o forma perversa de a distruge oameni . personal , am trait cu convingerea ca sunt un talent al oricarei forme de dans . ca treaba asta n-a pastrat nici un secret in fata mea . am considerat priceperea mea in dans , o buna bucata de timp , ca fiind unul dintre principalele mele atu -uri . asul din maneca . chiar ma intrebam cum multi oameni sunt atat de boi incat sa nu observe asta ?! ba mai mult , mi se parea ca universul , in perfectiunea lui , a aranjat sa fiu inconjurat de talente asemenea mie - prietenii mei .

asta pana am vazut niste filmari cu o aceeasi ceata de maimute degenerate , sarind pana la dezmembrare si agitandu-se la orice eveniment de-al nostru la care un neinspirat gresea sa puna muzica .

Un comentariu:

  1. intr-adevar, mare dansator! Eu am fost printre cei care am observat...arta si talentul!

    RăspundețiȘtergere