sâmbătă, 12 februarie 2011

love is in the air .


bai anglosaxonilor si bai texanilor , ca sa ne intelegem , care v-am prins cu ursuletu sau inimioara de plus la sub brat , luni 14 februarie , v-ati nenorocit - dau pe toate caile stirea ca sunteti niste poponari ipocriti ! (exceptie fac taximetristi si soferii de tir care au parbrizul plin de ursuleti de plus din pura pasiune de colectionar , nicidecum ca ar fi primit cate unul de la fiecare vagaboanda de pe centura pe care au iubit-o cu talent intre 2 curse )

azi am fost la munte . tot drumul , pe toate canalele fm , mare fierbere mare - vine valentine's day . clocoteste satul romanesc de fiorul dragostei .

deja imi inchipui cum luni dimineata , Monel , cu privire tulbure de caprioara ranita , realizand ca-i 14 februarie , da cu caciula de pamant , sare de pe tractor si fuge-n capu satului :
- marioara , be my valentine ! (urlat suav din poarta)
- nu mai zbiera ,nenorocitule , de curvele tale , ca ne stie tot satu ! tu-ti Valentina ma-tii ,unde-o fi asta ca-i scot ochii , ca si anu trecut pe vremea asta la fel te-a luat de cap , afemeistule !

dar Monel e ghinionistul satului . ceilalti flacai cu fetele lor tin traditia . adica daca nici de velantains dei (acuma cu valentine am inteles , dar ce dracu o fi asta - dei / day ?!) nu o iubesti maxim pe femeie ... nu esti barbat adevarat . ce faci maine , 15 februarie , nu mai conteaza . po s-o rupi cu bataia . dar azi ?! las-o dracu , ca suntem oameni ! e lege din mosi stramosi .

de 14 februarie toti romanii care tin la traditii platesc pentru sex . exista chiar oferte de nerefuzat - 1500 de euro , de exemplu - la hotelul nustiucare - te lasa aia sa-i dovedesti afectiunea alesei (circa 2 minute , nu ?) intr-o camera cu asternuturi roz , dupa care personalul iti canta la usa happy valentine si desfac sofisticat o sampanie . abia dupa ce se cara ospatarii poti adormi ,horcaind balonat de sampanie, langa valentina ta , uitand sa-ti dai jos ciorapii .

maine ma duc , negresit , la mol . in mod normal , din tinuta clasica a fetelor la care vreau sa casc gura (tocuri cui de 10 , vertu , poseta vuitton made in china ) trebuie sa faca parte si un iepuras de plus roz = dovada ca "al meu" ma iubeste . e lesinat dupa mine . eeeee ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu