marți, 8 februarie 2011

iata cum pasiunea pentru arta poate nenoroci un om .




ma mir ca nici un cercetator britanic n-a descoperit pana acum legatura intre modificarea ADN ului uman si fenomenul karaoke , fenomen ce a capatat deja proportii de masa . modificare de structura ADN - in sensul in care gena decentei este sugrumata pana la coma de un virus criminal ,numit stiintific "ridicol" .

orice mare artist karaoke , adica un fel de clovn degeaba (eu sunt deja maestru , deci cunosc) stie ca microfonul te face regele momentului . indiferent de urletele grotesti pe care le emiti , indiferent de faptul ca nu esti in stare sa citesti fluent versurile melodiilor pe care tu , in capul tau , ai senzatia ca le canti mai bine decat originalul - trebuie sa ai microfonul si sa-l tii cat mai mult . eventual sa nu te scoata nimeni din starea de extaz penibil pe care o traiesti . sa canti numai tu .
concluzie - cantatul la karaoke cu public nevinovat te aduce la nivelul maimutei care se scarpina in cur spre deliciul copiilor , la circ (eu sunt deja maestru , deci cunosc).

ei bine , insa , nimic nu se compara cu senzatia pe care a trait-o un bun prieten .
asta era foarte mandru , acum ceva ani , de instalatia handsfree pe care si-o bricolase in masina . pe care o folosea intens in drumurile lui lungi prin tara , cu biznis .
la un moment dat se ducea la o intalnire extrem de importanta si oficiala , la nustiuce fabrica din tara . departe . aproape ajuns , activeaza minunata instalatie hands free si suna sa le confirme alora ca ajunge curand - d-le director general , ajung imediat . ok , d-le director , noi suntem deja aici , va asteptam . cu respect . cu respect . .
inchide minunata instalatie hands free si revine la preocuparea lui initiala - muzica la maximum - Libiamo Ne'lieti Calici (Traviata) incercand , ca de altfel tot drumul - sa-l acopere pe anemicul ala de Pavarotti sau cel putin sa faca un duet cu el . si canta , frate , cu patos si exaltare , asa cum faci numai cand esti in masina sau la dus . cand esti singur cuc si dai tot ce poti. (acuma , ce sa zic .. eu ii stiu talentele muzicale .. trebuie sa fi fost nenorocire sa te fi aflat in masina aia , vreo musca eventual )

in fine , ajuns la destinatie , e primit foarte oficial de comisia de biznismeni . inainte de a se aseza la discutii , directorul general l-a felicitat muscandu-si buzele , ptr minunatul recital oferit telefonic . nu inchisese minunata instalatie hands free .

atat am avut de spus . am demonstrat . pasiunea pentru muzica si cantat te poate nenoroci , iti poate distruge afacerea sau , cel putin , te face cu mult mai ridicol decat zi de zi incerci sa nu pari .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu