luni, 28 februarie 2011

matusa floarea pleaca in america cu avionu care zboara pe sus .


exact acum , in momentul asta , eu cu corina , scriem cu litere mari de tipar explicatii punctual pentru matusa floarea care pleaca la sietal . adica la seattle . bagi picioarele-n in el de secol , de globalizare , de circulatie libera .

la misto direct de la ambasada sula din bucuresti , matusa floarea a obtinut, fara interviu (ca nu stie mare lucru sa vorbeasca )- viza pe 10 ani .
ambasada stie ca matusa sucomba pe drum .

dar daca nu moare ,matusa floarea trebuie sa stie sa completeze formularele de intrare in state . in engleza .
asa ca ma opresc acum . dau meditatii . luam cuvant cu cuvant si scriem pe-o hartiuta (pe care matusa floarea o va scoate , invingatoare , spre a copia , in fata fortelor de ordine americane de frontiera) raspunsurile .

matusa floarea va vedea america . daca nu cumva pilotul de linie o s-o sugrume cu mana lui deasupra atlanticului . de fapt , cred ca pilotul de linie n-o sa aiba ce sugruma . ca pana maine e la mine . matusa floarea .

UPDATE .

na , ca a trecut si noaptea asta . am dus-o pe matusa la aeroport . nepotul cel bun i-a aranjat loc la culoar ca la geam trage curentu . i-am explicat ca pentru orice problema in avion , ca apa , ca pipi - d-astea , trebuie sa se duca drept in fata in capat de tot , e o usa , si sa vorbeasca cu pilotul . ca d-aia a platit bilet , nu ? pai ce dracu ?!
tot nepotul cel bun a tras niste sfori si a aranjat ca la londra s-o astepte pe matusa floarea un prieten care are avionu lui , s-o duca la sietal . omu nu pleaca de acolo pana nu apare matusa , nici o grija .
atata trebuie - cand te dai jos la londra le spui la aia ca te-a trimis dragos .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu