luni, 2 august 2010

facebook

daca toti fermierii virtuali de pe facebook ar planta cate un copac pe bune , sau macar de-un patrunjel , ceva , s-ar repopula padurile din romania , ne-ar bubui capatanile de surplus de oxigen , ni s-ar activa si partea aia de creier latent adormita . pretul lemnului s-ar duce la vale (baraganul devenind un fel de jungla amazoniana) . de atata bine ne-am sterge la cur cu hartii de 500 eur ptr ca hartie igienica n-ar mai produce nimeni - n-ar mai fi rentabil .
mai grav - ca sa ajungi la cafea pe dorobanti ar trebui sa-ti tai carare cu drujba. simona senzual ar muri spanzurata accidental intr-o liana .

2 comentarii:

  1. Nu stiu ce probleme ai tu cu fermierii de pe feisbuc dar eu am o mare frustrare. Am intrat sa imi caut colegele din trecutul indepartat si nu foarte indepartat pentru ca nu mai stiu de la cine am citeva cursuri imprumutate in scopul de a imi face fituici. N-am gasit pe nimeni si asta pentru ca toate-s maritate sau divortate si si-au schimbat numele. Nu mai departe de vreo 2 luni am asistat la o discutie de familie in care el o sicana pe ea ca si-a publicat numele in profilul de Facebook etalind atit numele de dinainte de casatorie cit si pe cel preluat de la dumnealui. I-am dat dreptate domnului dupa care, in urma experientelor mele de tracker pe facebook, am realizat ca doamna avea dreptate. Cum sa dau cursurile inapoi uneia maritate !?

    RăspundețiȘtergere
  2. urma sa expun , curand , aceeasi frustrare . vrei si tu , ca un bun cetatean , sa vezi ce mai fac diverse dsoare din istorie (orice pretext e bun , pana si ala cu retur de cursuri) - si constati (cu greu) ca o fff buna amica , cu care aveai trairi speciale , se cheama acu popescu , are 4 copii si e casatorita cu un bou . si e grasa .

    RăspundețiȘtergere